אוכל

מטבח

מתכונים מומלצים שיוסיפו לשולחן המון צבע

נפתח במנת סלמון ורדרדה שתיצבע בצהוב, אדום וסגול, נמשיך למנה העיקרית, רוסטביף אנטריקוט, ורוד מבפנים ושחום מבחוץ, ונקנח בפרופיטרול, קינוח שחיתות שיש בו הכל מהכל, אז נכון, קשה לצאת מהמסורת המשפחתית ולוותר על הגפילטע פיש והמרק של סבתא. אבל מי אמר שצריך לוותר? אפשר גם וגם – מנות מסורתיות לצד

המשך קריאה »
יין

כל מה שרציתם לדעת על עולם היין ולא העזתם לשאול !

לכבוד חג הפסח שאוטוטו כבר כאן, הלא הוא חג היין בו נצרכת 40% מצריכת היין השנתית, החלטנו לענות על מספר שאלות שליקט עברונו סומלייה, מומחה יין. המטרה –  לעשות קצת סדר בעולם המורכב והמיוחד הזה סומלייה הוא אדם שתפקידו והתמחותו היא התאמת יינות לאורח במסעדה. בארץ ישנם מספר סומליירים בודדים

המשך קריאה »